(sluit venster)
auto
Je kunt atelier De Hamelberg bereiken via de A73, afslag Dukenburg. Bij de stoplichten ga je rechtsaf (Staddijk). Vanuit Nijmegen ga je via de Hatertseweg en de van Boetbergweg vr de oprit naar de A73 linksaf de Staddijk op. Volg de weg ongeveer 3 km tot restaurant St. Walrick en ga daar linksaf de Loksheuvelseweg op. Ga na 1200 meter rechtsaf de IJkelaarstraat in. Volg deze weg ong. 1200 meter je vindt rechts de oprit naar het atelier (Garstkampsestraat nummer 15).


openbaar vervoer
Lijn 9 (Hermes) richting Grave vanaf treinstation Nijmegen: doordeweeks twee keer per uur, in het weekend 1 keer per uur (vertrek 1 minuut voor of na het hele uur). Vanaf de halte Schatkuilsestraat/Kasteelsestraat (zie vlag) of de halte Sleeburgsestraat/Kasteelsestraat loop je in 15 minuten naar het atelier (zie pijl).


meer info openbaar vervoer

fiets
Twee verwijzingen naar fietsroutes die in de buurt van de Hamelberg komen. Hier een beschrijving van het traject Wijchen-Heumen als onderdeel van een netwerk van fietsroutes in het Maas Waal gebied. Een fietsroute vanuit Nijmegen naar de koortsboom en de vennen in Overasselt vind je hier.


benenwagen
Mocht je de "kikkerpaddenroute" in de Overasseltse Vennen lopen (zie kaartje) dan kom je vrijwel langs het atelier (zie logo).


Dit is een lichte route die, op de Donderberg na, over vlakke zandpaden gaat. Hier en daar een stuk mul zand maakt de wandeling minder geschikt voor kinderwagens en rolstoelen. De route volgt de gele paaltjes.

Een andere wandelroute vind je hier


sluit venster