start | atelier | schilderijen | exposities | werk cursisten | contact

 
Een selectie van de beelden die Ine heeft gemaakt. Ze werkt o.a. met franse kalksteen, serpentijn, graniet en albast. Klik op de kleine foto's voor een vergroting en meer informatie. Alleen beelden aangemerkt als buitenbeeld zijn geschikt om permanent buiten geplaatst te worden.
Indien je prijs stelt op een ruimere keuze in een bepaalde categorie sturen we je op aanvraag graag een bestand met werk van Ine. Beelden kunnen tevens geleverd worden met een sokkel.
(foto Jean Smeets)

   Ine maakt regelmatig gedenkbeelden, zoals duurzame grafmonumenten of beelden die als urn kunnen dienen. Afhankelijk van de bestemming zijn dit beelden in harde (b.v. opaal) of zachte (albast) steensoorten. Zij informeert graag vrijblijvend over materiaalkeuze, afmetingen en over bijkomende zaken als sokkels, plaatsing en belettering.
Foto: 'Slapende vogel', uitvaartcentrum Nijverdal (2005)


 Je kunt een beeld van Ine cadeau doen door middel van een kunstbon, verkrijgbaar vanaf 15 euro. Het bedrag kan ook besteed worden aan huur van een werk, een cursus (8 lesssen van twee uur; € 85), of 'n eendaagse workshop.  
<


<

<

<


<<
Beelden kunnen worden gehuurd (informeer naar de voorwaarden).terug naar boven